Header Ads Widget

Ticker

6/recent/ticker-posts

Illamasqua I'mPerfection Spring 2013


Az Illamasqua promóképei és kollekciói mind kivétel nélkül szuperek, pont eléggé elvontak ahhoz, hogy szeressem őket. Az idei tavaszi kollekció esetében is fennáll ez a helyzet.

I'm a big fan of Illamasqua's promo photos and collections, they are odd enough to love them. Same applies to this Spring's collection.


[photo source / képek forrása: Illamasqua]

Green lipgloss - I dig it! 


A körömlakkok a kedvenceim, tavaszi pasztell színek, glitterrel és csillámmal megsózva, hasonló, mint a tavalyi  Essence Fruity kollekció lakkjai. Gyönyörűek!

The nail polishes are pastel shades with glitter and shimmer, similar to last year's Fruity collection by Essence. I absoluety love them, they are stunning!

 Fragile

Mottle 

Freckle
(szeplő :D ez nagyon találó)

Scarce 

Speckle

blush-up brush

Pirosító ecset, bár én inkább használnám kontúrozásra, mint pirosításra. Az amcsiknál a Sonia Kashuk ecsetek közt volt (van?) hasonló.

 The collection also includes a blush brush, but I would use it to apply contour. Sonia Kashuk has a similar brush, as far as I'm oncerned, even though I'm not American.

Intense lipgloss - Shoot

Zöld szájfény, abszolút kedvenc. Bár ha mentazöld lenne, az még jobban tetszene.
Green lipstick: yet another favourite! Mint green woud have been fabulous as well.

lipstick - Immodest

Élénk pink rúzs, riasztó fogú modellel. A rúzs szép, bár sosem fogom megérteni, hogy rusnya fogú modellel mi értelme van rúzst reklámozni. Az egy dolog, hogy Japánban ez szépségideál, de Európában kicsit sokallom. Minden eszembe jut ilyenkor, kivéve, hogy megvegyem a szóban forgó terméket.

Hot pink lipstick. The shade is pretty, but I will never understand why is it necessary to advertise a lip product with a model who has ugly teeth. Ugly teeth models are a turn-on in Japan, but it's too much in Europe (for me, at least.)

Precision Ink - Abyss 

Beg & Bronzerella

Pirosító-bronzosító duók, ezek is szépek. 
Blush-bronzer duos, these are nice and pretty.

 Lover & Hussy


Katie & Ambition

Ti mit írnátok fel ezek közül a Húsvéti nyuszi listájára? Én kapásból az összes lakkot.
I'd totally buy all of the nail polishes. What about you?

~ Evinde

Yorum Gönder

0 Yorumlar